• Specialist in voorgespannen betonnen tanks

AquaStruct

AquaStruct is in 2014 opgericht en heeft zich volledig gericht op het ontwerpen en realiseren van ronde betonnen tanks waaronder het compleet realiseren van betonnen mestsilo’s.

De oprichters van AquaStruct: Jaap van Slooten, Gerben Feddema en Willy Arts hebben veel ervaring in het bouwen van ronde betonnen tanks in Nederland en België en incidenteel daarbuiten. Die positie danken wij vooral aan onze pioniersgeest en ambitie om klantgericht te denken en te leveren. Met name de adviesrol naar de klant voor de opdracht en de mond-tot-mond reclame wordt als zeer belangrijk gezien.

Maatwerk in betonnen tanks

AquaStruct is een Fries bedrijf dat in 2014 is opgericht, sindsdien zijn onze activiteiten enorm gegroeid. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het optimaal ontwerpen en produceren van prefab betonnen tanks voor de industrie, waterzuiveringen, sprinklertanks en mestsilo’s. Door het vertrouwen van vele opdrachtgevers dragen wij zo bij aan een duurzaam en veilig bestaan.

Advies, Ontwerp en Realisatie

AquaStruct is totaalleverancier voor betonnen mestopslagen. Naast de fabricage verzorgen wij ook de engineering. Ook treden wij op als (constructie)adviseur en verzorgen wij het transport en de montage. Wij werken graag intensief samen met andere bouwpartners en opereren steeds vaker op basis van Design & Construct contracten. Deze complete aanpak is onze garantie om uw ontwerp en uitvoering te optimaliseren.

Compacte organisatie

Met een klein team van betrokken en deskundige medewerkers realiseren wij uw projecten. Door onze specialisatie, no-nonsense benadering en platte organisatie kunnen wij snel en tijdig leveren. Voor ons staat of valt kwaliteit met meedenken, afspraken nakomen en vraagstukken oplossen.

AquaStruct werkt samen met een aantal vaste partners. Voor het produceren van de tankwanden werken we nauw samen met een producent in Duitsland. Een groot deel van de betonnen tankwandelementen worden daar geproduceerd in mallen van AquaStruct.

Gegarandeerde kwaliteit 

Om de kwaliteit van processen en producten te garanderen voert AquaStruct  controles uit tijdens alle projectfasen, van calculatie tot na oplevering. Ook qua productie wordt op alle aspecten getoetst, zoals met betrekking tot grondstoffen, mallen, dekking, wapening, betontechnologie, oppervlaktestructuur en eindproduct.  De tankwanden worden waterdicht opgeleverd. Voor de mestsilo’s zijn wij gecertificeerd conform de BRL 2342.

Technisch innovatief

AquaStruct is een actieve speler in de markt voor betonnen mestsilo’s. Onze innovatiekracht draagt in belangrijke mate bij aan onze identiteit: wij  lopen voorop in ontwikkeling van betonnen mestsilo’s. Wij zijn voortdurend bezig betere producten en procédés te ontwikkelen, afgestemd op veranderende marktbehoeften, wet- en regelgeving en technische inzichten.

In de afgelopen jaren realiseerden wij vele betonnen mestsilo’s en vele waterzuiveringen. Zie de referenties op deze site.

Waarom AquaStruct?

AquaStruct is specialist in het realiseren van betonnen mestsilo’s. We doen niet anders. Met persoonlijke aandacht met eigen personeel helpen wij u graag met de oplossing voor uw mestopslag. We begrijpen wat belangrijk voor u kan zijn bij het realiseren van een mestopslag.

Als bedrijf hebben wij een achtergrond in engineeren en bouwen van betonnen tanks, daardoor snappen we goed hoe het proces en product in elkaar zit. Bij uw aanvraag en de realisatie staan bij ons vertrouwen, snelheid en maatwerk voorop!

Heeft u interesse in een betonnen mestsilo, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.